O autorovi:
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz
Seznam rubrik
Poslední články autora
Proč už Česko není soběstačné v produkci potravin? A hrozí jejich nedostatek?„Co mám pořád vařit?“Skladování jídla doma? Desetkrát větší šance, že se vyhodí.Jídelníček na 14 dní, aneb jak nakoupit rozumněTřený knedlík k zajíci na smetaně (294)Zabijačka a České koláče II. (293)Hamburská kýta opravdu vařená v Hamburku (292)Žloutkový krém v osmipatrovém dortu (291)Znojemská pečeně a ovocné knedlíky (289, 290)Když žena rožní, rozněžní i rozhněvaného mužeKapoun, to je vykleštěný kohout (288)Na měsíc Francouzkou II.Na měsíc Francouzkou I.Jarní dort; dědův infarkt (287)Grilovačka, ředkvičky a makovníčky (286)Domácí majonéza a perník (284, 285)Špičky k sobě a pokrč kolena! (282, 283)Zasněžená snídaně (279 - 281)"Hlavní průjezd Prahou tam udělejte!" aneb zabijačka na VáclavákuOspalé neděle a kynutá bábovka (277)