- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Mali by ste si viac veriť, ste originálna a nenecháte sa len tak ľahko odradiť. Ani žabkami ani brzlíkom (práve som zistila, že brzlík aj aj v slovenčine brzlík, ale o jeho existencii som doteraz mala veľmi hmlistú a chybnú predstavu
Zaprvé - když jsem onehdá maturovala, v naší třídě neuměl vařit nikdo. Minimálně ve srovnání s tím jste originální. Za druhé - Vaše snímky se mi naopak líbí, protože jsou takové, jako celý Váš blog - tj. přirozené a milé (a nikoli jako ty hyperstylizované fotky, které máte v odkazu). Za třetí - jestli Vás to uklidní, můj první houskový knedlík byl takový gigant (nenapadlo mě rozdělit těsto na půl...), že jsem ho musela vypreparovat z hrnce. No a aby to nebylo tak dokonalé - tak dočtvrtice:) - rovněž gratuluji k maturitě a jsem ráda, že se snad odteď na Vaše články budem moct těšit častěji.
gratuluju
Budou i šneci? Jako děcka jsme je zkoušeli vařit u babičky, ale byl to hroznej debakl, nežraly to ani slepice. Tak by mě jen tak teoreticky zajímalo, co bylo špatně
Lovit v přírodě se to u nás přece nesmí....
(A blahopřeji k maturitě.)
V Makru. Ve Francii zdá se obojživelníci ještě nejsou kompletně na vymření :)