Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

shira313

22. 2. 2012 14:35
Ovsenné cookies sú výborné

vyskúšala som už všelijaké recepty na ovsenné keksíky, ale ani by manenapadlo, že sa také voľačo pieklo už za čias Sandtnerovej. ;-DR^

Polovicu cukru som nahradila medom  a jačmenným sirupom (už mi dlho v chladničke zaberal miesto) no a hrozienka brusnicami. Cesto som nechala v chladničke trochu ztuhnúť, lepšie sa mi potom robili guľky a neroztekali sa.

Paráda, díky za ďalšie recepty a nech Vás Sandtnerová neomrzí ;-)

1 0
možnosti
AG

ančovička

2. 3. 2012 17:16
Re: Ovsenné cookies sú výborné

No tak to je skvělé! Gratuluji, to Vaše vylepšení skoro láká k vyzkoušení...

0 0
možnosti
AA

Saša

13. 2. 2012 15:31
No a jak dopadlo zkouškové?

Doufám, že výborně, jen sem tam možná velmi dobře.

0 0
možnosti
AG

ančovička

13. 2. 2012 15:35
Re: No a jak dopadlo zkouškové?

Dopadlo dobre. Dneska uz jsem zacala letni semestr tim, ze jsem po pul roce konecne objevila budovu naší katedry ( kvalita produkce). Juchů.

1 0
možnosti
VTAJK

Vaska Trubačev a jeho kamarádi

13. 2. 2012 15:17
hezký, vtipný,

ale všecko sladký :-/ Dneska se od vás nepřiučím, na tohle já moc nejsem. Doufám, že příště nám to tu pořádně osolíte ;-)

0 0
možnosti
Í

í-mejlka

13. 2. 2012 14:21
Ovesné placičky

Tak z těch jsme si, kvůli celorodinné oblibě, postupně vypracovali luxusní vánoční cukroví, kterého u nás doma není nikdy dost. Výrobní postup a poměr všech přísad je stejný, ale! Polovinu ovesných vloček nahradíme strouhanými ořechy. A tu druhou polovinu opatrně na sucho a za stálého dozoru a míchání opékáme na pánvi; když vločky dojdou barvy světlého zlata, přihodíme hrstičku z dávky cukru, rychle zamícháme a necháme mírně zkaramelizovat. Po vychladnutí postupujeme jako Vy - všechno najednou zamícháme, na pečící papír uděláme hodně daleko od sebe hrudky a upečeme. Vydrží - tedy - vlastně - pokud vydrží!; vydrží hodně dlouho a je to lahoda. Kdo rád, může přidat na jemno posekanou kandovanou pomerančovou kůru. Doporučujeme!

0 0
možnosti
AG

ančovička

13. 2. 2012 14:26
Re: Ovesné placičky

No to zní skvěle! Kdyby jste chtěla, můžete tento recept také napsat na můj (blogerský) facebook  a inspirovat tak další! A pokud máte fotku, tak tu tam můžete vložit také :) Ale nejste-li úplně facebookový fanda, tak tohle naprosto postačí! Fandím a přeji skvělé pečení!

0 0
možnosti

čistotné čuně

13. 2. 2012 13:35
Předmluvu

jsem, pravda, nepochopilo, ale jináč dobrý. I bysem se stavilo na návštěvu, ty čokoládové koskty vypadaj opravdu dobře. Takže v kolik hodin?:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 176
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3356x
grosmanova.blog.idnes.cz


Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!

___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz

Instagram: @foodpioneer

WEB: www.foodpioneer.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky