Děkujeme za pochopení.
shira313
Ovsenné cookies sú výborné
vyskúšala som už všelijaké recepty na ovsenné keksíky, ale ani by manenapadlo, že sa také voľačo pieklo už za čias Sandtnerovej.
Polovicu cukru som nahradila medom a jačmenným sirupom (už mi dlho v chladničke zaberal miesto) no a hrozienka brusnicami. Cesto som nechala v chladničke trochu ztuhnúť, lepšie sa mi potom robili guľky a neroztekali sa.
Paráda, díky za ďalšie recepty a nech Vás Sandtnerová neomrzí
ančovička
Re: Ovsenné cookies sú výborné
No tak to je skvělé! Gratuluji, to Vaše vylepšení skoro láká k vyzkoušení...
Saša
No a jak dopadlo zkouškové?
Doufám, že výborně, jen sem tam možná velmi dobře.
ančovička
Re: No a jak dopadlo zkouškové?
Dopadlo dobre. Dneska uz jsem zacala letni semestr tim, ze jsem po pul roce konecne objevila budovu naší katedry ( kvalita produkce). Juchů.
Vaska Trubačev a jeho kamarádi
hezký, vtipný,
ale všecko sladký Dneska se od vás nepřiučím, na tohle já moc nejsem. Doufám, že příště nám to tu pořádně osolíte
í-mejlka
Ovesné placičky
Tak z těch jsme si, kvůli celorodinné oblibě, postupně vypracovali luxusní vánoční cukroví, kterého u nás doma není nikdy dost. Výrobní postup a poměr všech přísad je stejný, ale! Polovinu ovesných vloček nahradíme strouhanými ořechy. A tu druhou polovinu opatrně na sucho a za stálého dozoru a míchání opékáme na pánvi; když vločky dojdou barvy světlého zlata, přihodíme hrstičku z dávky cukru, rychle zamícháme a necháme mírně zkaramelizovat. Po vychladnutí postupujeme jako Vy - všechno najednou zamícháme, na pečící papír uděláme hodně daleko od sebe hrudky a upečeme. Vydrží - tedy - vlastně - pokud vydrží!; vydrží hodně dlouho a je to lahoda. Kdo rád, může přidat na jemno posekanou kandovanou pomerančovou kůru. Doporučujeme!
ančovička
Re: Ovesné placičky
No to zní skvěle! Kdyby jste chtěla, můžete tento recept také napsat na můj (blogerský) facebook a inspirovat tak další! A pokud máte fotku, tak tu tam můžete vložit také :) Ale nejste-li úplně facebookový fanda, tak tohle naprosto postačí! Fandím a přeji skvělé pečení!
čistotné čuně
Předmluvu
jsem, pravda, nepochopilo, ale jináč dobrý. I bysem se stavilo na návštěvu, ty čokoládové koskty vypadaj opravdu dobře. Takže v kolik hodin?
- Počet článků 176
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 3356x
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz