Děkujeme za pochopení.
ladyevil_cz
Nějak jsem tenhle blog míjel
...občas se sem přijdu...namlsat
Jack Pote...dík
vilemina
Nákypy zní lákavě,
ale moje zkušenost s nimi je též nedobrá - recept se mi vždy celkem líbil, zkoušely jsme kdysi na chalupě i staré hezké formy, ale vždy to byla "suchota" - což je tak nějak podstata nákypu, mám dojem. Připomnělo mi to jeden strouhankový - byl jak písek:) Kupdivu si to pamatuju asi 30 let...
Kristeen
Ledvinka
Promiňte, asi jsem natvrdlá, ale nějak jsem nepochopila tu historku ze řeznictví. Ne, že by na tom tak záleželo, ale pro případ, že bych se rozhodla vařit pečeni s ledvinkou, bych byla radši připravená...:) Děkuji a přeji hodně energie do dalších receptů, Kristeen
Meiju02
Re: Ledvinka
Podle vseho to vypada, ze drive se pecene (kotleta v celku, s kosti nebo bez) prodavala s kosti a z druhe strany byla prichycena ta ledvinka. Jak, to by vedel nekdo, kdo vi, jak vypada zvire zevnitr. Dneska se to vsechno prodava zvlast.
Kazdopadne Sandtnerova ma jeste recept na teleci peceni s ledvinkou a tam se ledvinkou nadiva maso. Taky prijemne jidlo.
ančovička
Re: Podle mě by stačil ten mrkvovej nákyp samotnej.
jó, taky jsem si myslela. Je to kruťácky strouhankové.
- Počet článků 176
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 3356x
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz