Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

chudacek.blog.idnes.cz

9. 5. 2012 11:21
pěkný článek

R^ Při čtení receptu a pohledu na fotky polívky se mi sbíhaly sliny.

V Nizozemsku je chřestu tradičně dost, na jaře se ve velkém prodává a používá. Běžné holandské recepty jsou však "dietnější". Např. jednoduchý: vařený chřest s vejcem a bramborem. Do chřestových polévek se tu zpravidla maso nedává. Mně však kombinace, kterou jste popsala, připadí velmi přitažlivá.

0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

7. 5. 2012 13:27
Ten chřest...

...připomíná ledasco ;-DR^

2 0
možnosti
MB

marek62

7. 5. 2012 13:24
ja bysel na to naopak

Uvaril bych si zvlast ty casti chrestu, pak bych si zalozil na jisku, tu bych zalil tim chrestovym vyvarem do pozadovane polivkovy hustoty a vlozil prolisovany tvrdsi uvareny kousky pklus zbytek, jak pisete. Vyhnul bych se tim nebezpeci hrudek zahustovani vyvaru - studeny vyvar do jisky to neudela. Co Vy na to Anicko?

1 0
možnosti
AG

ančovička

7. 5. 2012 13:29
Re: ja bysel na to naopak

Zdravim. Ono ve vysledku to v podstate je presne tak. Ze se zahustuje do variciho. Sandtnerka ma ty poatupy casto zbytecne zdlouhave a tuto přelej sem a tuto prelej tam. Nesmi to clovek brat tak doslova. :-)

Kazdopadne dik!

0 0
možnosti
JC

medvěd brtník

7. 5. 2012 13:11
Ještě poraďte, jak ten chřest vypěstovat.

Loni jsem namísto sazenic obdržela semena. Tak jsem je vysela a pak vysázela jako sazenice. Letos chřest vyrostl, ale místo tlustých řapíků jsou jen tenké provázky. Vím, že se sklízí až třetím rokem, ale nevím např. kdy nakopčit a pokrýt černým igelitem apod. Jak dosáhnout toho, aby si člověk mohl chřest vypěstovat sám?

0 0
možnosti
AG

ančovička

7. 5. 2012 13:16
Re: Ještě poraďte, jak ten chřest vypěstovat.

Ojojoj. No nebudu se tvarit jako zkusenej pestitel chrestu. Jediny co bych pro vas mohla udelat, je to vygooglit a pak to tu prešpačkovat. Kazdopadne jestli chrest vazne pestujete tak smekám. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 176
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3356x
grosmanova.blog.idnes.cz


Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!

___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz

Instagram: @foodpioneer

WEB: www.foodpioneer.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky