Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chytry.Levicak

28. 5. 2012 23:22
Slečno Grosmanová

okopávání záhonků je ještě fajn práce. Musíte asi studovat bud obor zahradník nebo zahradnictví. popř:nějakou zemědělskou školu.

0 0
možnosti

ančovička

29. 5. 2012 10:47
Re: Slečno Grosmanová

Kvalita potravin, ČZU :)

0 0
možnosti

jánejsemja

28. 5. 2012 14:51
aaach joooo

....při čtení Vašich příspěvků pravidelně přiberu 2 kila jen ze čtení  a honí mě mlsná až za roh;-);-)

 Těším se na "další kila":-)

0 0
možnosti

í-mejlka

28. 5. 2012 12:08
Doporučení

Zkuste upečené, právě z trouby vytažené buchty potřít směsí rozpuštěného másla a trochy rumu; nechat chvilku pod čistým ubrouskem vsáknout a pak hned na plechu pocukrovat. Vytvoří se jemně nasosaná sladká krusta.

1 0
možnosti

ančovička

28. 5. 2012 15:10
Re: Doporučení

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 176
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3356x
grosmanova.blog.idnes.cz


Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!

___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz

Instagram: @foodpioneer

WEB: www.foodpioneer.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky