Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

PeTaX

Aničko,

vždycky potěšíte. V

0/0
25.9.2012 10:56

í-mejlka

Kletě! Jsem tu zas!

Už před časem jsem narazila na zajímavou radu v maďarské kuchařce Kuchařská kniha labužník; opatrně jsem to vyzkoušela a s láskou k tomu horlivě přilnula. Autor popisuje vaření nočků z bramborového těsta jako přílohy k perkeletu, guláši i pečeni; složení odpovídá vašemu receptu, ale na závěr doporučuje tuto vychytávku. Na prostornou pánev dejte pomalu rozškvařit na kostičky nakrájenou dobrou slaninu, a když je uškvařená, zalejte ji trochou sladké smetany a udržujte to horké. A tak, jak postupně vyndáváte uvařené nočky, opatrně je vhazujte do pánve, zlehka otočte v horké směsi a vyndejte na mísu. Jak praví autor: " .. nočky se vám nikdy neslepí a naopak lahodné chuti nabudou." Což potvrzuji.

+1/0
24.9.2012 14:55





Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.