Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J83a50n23a 77V21é41l35o40v53á 2177436604266

Smekám. Chutnají zastřená vejce výrazně jinak než vejce na hniličku?

+1/0
9.11.2012 13:49
Foto

A83n12n76a52; 50G63r60o15s63m95a72n67o84v38á 5337227917432

Ano i ne. Je to furt vejce. Ale dalo by se říct, že jiná struktura a octovitý odér na chuť působit může...

0/0
10.11.2012 12:09

D73a15n83a 77M95a41r87k27o98v66á 7922367447387

... do koprovky jako dělané!

+1/0
11.11.2012 18:51

R76o84b13e13r66t 57H80a84v72e43l 7309539494209

Vaše blogy čtu rád a nejsem rýpal, ale ty "výry" a "víry"... ;)

+1/0
9.11.2012 13:32
Foto

A35n12n11a27; 61G73r69o55s41m16a16n45o64v32á 5637937217362

:D já myslim dobrej. Díky

+2/0
9.11.2012 13:39

D61a44n89a 10M35a29r55k44o62v88á 7422497577517

Je to výzva, nikdy jsem zastřená vejce nedělala ... já mám zrovna v plánu si do hrnce i zahoukat (dle návodu na výra)  ;-)

+2/0
9.11.2012 15:49

M90i76c91h96a64l 74Š74t70o67s31e52l 7962967307926

Blahopřeji ... mně šest vajíček na první trochu povedený pokus nestačilo :-)

+2/0
9.11.2012 13:18





Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.