Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J79a11n71a 45V45é88l25o53v60á 2327526854546

Smekám. Chutnají zastřená vejce výrazně jinak než vejce na hniličku?

+1/0
9.11.2012 13:49
Foto

A36n88n33a98; 30G41r65o53s17m65a75n34o55v18á 5267967657842

Ano i ne. Je to furt vejce. Ale dalo by se říct, že jiná struktura a octovitý odér na chuť působit může...

0/0
10.11.2012 12:09

D74a38n96a 34M47a15r43k65o93v64á 7922317647277

... do koprovky jako dělané!

+1/0
11.11.2012 18:51

R82o12b21e88r37t 76H46a26v38e32l 7349929544489

Vaše blogy čtu rád a nejsem rýpal, ale ty "výry" a "víry"... ;)

+1/0
9.11.2012 13:32
Foto

A79n13n50a24; 62G97r14o79s21m70a93n68o15v98á 5767487707142

:D já myslim dobrej. Díky

+2/0
9.11.2012 13:39

D54a86n96a 77M71a10r67k42o60v81á 7822587537437

Je to výzva, nikdy jsem zastřená vejce nedělala ... já mám zrovna v plánu si do hrnce i zahoukat (dle návodu na výra)  ;-)

+2/0
9.11.2012 15:49

M63i28c12h95a59l 23Š19t92o32s23e95l 7212217887156

Blahopřeji ... mně šest vajíček na první trochu povedený pokus nestačilo :-)

+2/0
9.11.2012 13:18



NOVÝ KODEX BLOGERA

Petice

Jaké jsou novinky kromě Politické arény? Podívat se můžete tady.

Žebříčky



Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.