Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

T30e11r76e97z61a 14B26e78l14k49o97v84á 2415353773856

Odporúčam vyskúšať paštétu z kačacej pečienky podľa Jamieho a keď sa navrch naleje želatina rozpustená v tokajskom - jedna báseň. Postup a ingrediencie boli len mierne odlišné.

Keď je viac času určite sa oplatí pripraviť si rillettes, či už z bravčového alebo z husaciny. Dá sa aj zmraziť na horšie časy :-)

Pekný deň

0/0
26.11.2012 12:24
Foto

A82n59n51a17; 13G95r47o61s66m66a59n39o30v79á 5557647847322

R^

0/0
23.11.2012 13:43
Foto

A27n46n16a35; 86G92r88o84s70m14a51n22o47v20á 5567487827712

to mělo být na pana Nováka.

0/0
23.11.2012 13:43

J26a52n 24N93o47v19á95k 5239824669

Aby nebyla paštika "suchá" dám víc slaniny... a drolivá - o jeden žloutek víc...(váže, pojí...);-D

+1/0
23.11.2012 13:08
Foto

P87e41t27r 80Z95á57v15l36a94d65s84k73ý 5271303240591

No paráda!!! R^

0/0
23.11.2012 13:03



Žebříčky



Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.