Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

T65e25r42e88z13a 48B22e41l98k16o22v39á 2645773573786

Odporúčam vyskúšať paštétu z kačacej pečienky podľa Jamieho a keď sa navrch naleje želatina rozpustená v tokajskom - jedna báseň. Postup a ingrediencie boli len mierne odlišné.

Keď je viac času určite sa oplatí pripraviť si rillettes, či už z bravčového alebo z husaciny. Dá sa aj zmraziť na horšie časy :-)

Pekný deň

0/0
26.11.2012 12:24
Foto

A33n86n56a63; 40G19r47o10s63m55a77n85o18v61á 5697207337482

R^

0/0
23.11.2012 13:43
Foto

A85n80n11a45; 29G41r40o28s61m67a25n86o62v10á 5147977877902

to mělo být na pana Nováka.

0/0
23.11.2012 13:43

J43a91n 15N19o60v11á78k 5649484589

Aby nebyla paštika "suchá" dám víc slaniny... a drolivá - o jeden žloutek víc...(váže, pojí...);-D

+1/0
23.11.2012 13:08
Foto

P85e31t30r 13Z76á93v67l34a39d47s15k54ý 5281213770161

No paráda!!! R^

0/0
23.11.2012 13:03



NOVÝ KODEX BLOGERA

Petice

Jaké jsou novinky kromě Politické arény? Podívat se můžete tady.

Žebříčky



Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.