Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

Odporúčam vyskúšať paštétu z kačacej pečienky podľa Jamieho a keď sa navrch naleje želatina rozpustená v tokajskom - jedna báseň. Postup a ingrediencie boli len mierne odlišné.

Keď je viac času určite sa oplatí pripraviť si rillettes, či už z bravčového alebo z husaciny. Dá sa aj zmraziť na horšie časy :-)

Pekný deň

0 0
možnosti
AG

to mělo být na pana Nováka.

0 0
možnosti
JN

J65a37n 50N19o30v49á98k

23. 11. 2012 13:08

Aby nebyla paštika "suchá" dám víc slaniny... a drolivá - o jeden žloutek víc...(váže, pojí...);-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 176
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3356x
grosmanova.blog.idnes.cz


Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!

___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz

Instagram: @foodpioneer

WEB: www.foodpioneer.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky