Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

D78a52n63a 74M61a71r46k10o50v90á 7522747717767

Taky znám "fígl" se studenou (ledovou) vodou do mletého masa. Podstata je v tom, že se směs pilně míchá (jakože skoro šlehá), a ono se to fakt zázračně spojí a sváže ;-). Moje maminka proto mletým řízkům říkala třené.

+2/0
3.12.2012 22:10
Foto

A96n57n70a17; 46G29r31o71s72m35a11n66o94v98á 5297107367842

aha..mno tak zdá se, že mé rychlé soudy budou muset býti podrobeny hlubšímu bádání a budu to muset takto vyzkoušet.

0/0
4.12.2012 0:18

R67o76b40e65r60t 34J69. 42H82ř39e81b51í47č39e19k 9479295414

Jojo, mouka, mouka a zase mouka, taky s tím občas zápasím, když se pouštím do české kuchyně. Někdy to bez ní nejde, ale v polovině případů lze vynechat, vymyslet alternativu (při zahušťování třeba) a nebo aspoň ubrat.

Jinak teď jsem zkoumal další českou kuchařku Romana Vaňka, ten do mletého masa dokonce dává ledovou tříšť. Možná je fígl v tom, nechat to pak nějakou chvílui odležet v chladu. Ale taky jsem ten postup neznal. Domácí hamburgery na grilu děláme a jsou boží, a žádná voda do nich, asi jako vy zůstanem u osvědčených postupů. A za článek díky, je potřeba zmapovat i slepé uličky R^

+2/0
3.12.2012 18:24
Foto

A26n17n87a18; 67G15r26o61s18m66a71n26o98v24á 5157847967402

hmm..tak možná to budu muset ještě nějak přehodnotit. Je fakt, že největší průser na tom celém receptu mi přišlo to podlévání vodou. Tak já jdu ještě studovat "dovodňování mletého" abych nebyla za blbku

+1/0
3.12.2012 21:44

P21e45t33r10a 74D63o89l49e30j35š94í 5912292748661

To je docela zvláštní, že se Vám to nepovedlo. Do mletého masa na karboše nebo na burgry se trošku studené vody opravdu dává. Mělo by se s vodou velmi dobře promíchat a popřípadě nechat trochu odležet. Maso potom lépe drží pohromadě a je šťavnatější. Ale na pánvi bych to už opravdu nepodlévala, to je trochu škoda.

+1/0
3.12.2012 16:25



NOVÝ KODEX BLOGERA

Petice

Jaké jsou novinky kromě Politické arény? Podívat se můžete tady.

Žebříčky



Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.