Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J74a71r14a 42R65a75n75k

4. 2. 2013 23:12

Vyborne, nejenom vybnikajici kucharka/blogerkaR^V

1 0
možnosti

J76a58r95a 73R77a29n78k

4. 2. 2013 23:13

ale no tak: vynikajici

0 0
možnosti

Příbram byla uplně nejvíc nejlepší. Tam byli lidi náhodou strašně milí.

1 0
možnosti

Pražská bublina, to sedí.

Praha, kde se soustřeďují vedení českých firem, všelijací jejich vrcholoví manažeři za 50 tisíc měsíčně a jejich pomocný personál, který dostává za stejnou práci nejméně o 10 tisíc víc než za stejnou práci dostávají lidi mimo Prahu. Praha, kde prakticky není nezaměstnanost, a kde díky tomu jsou opatření Nečasovy vlády, Drábkovo řádění na MPSV a podobné věci jen mírné šumění větříčku venku.

A mimopražské kraje, kde lidi ve firmách pracují a vyrábějí a často berou jen 8 - 10 tisíc hrubého. A díky tomu ty firmy dostávají práci , protože jsou konkurenceschopné, ne kvůli těm papalášům v jejich pražském vedení. A kde je plno lidí bez práce, kteří každý Kalouskův škrt tvrdě pocítí. nemluvě o Drábkově vysmívání a šikanování těchto lidí.

A nyní někdo takový, který sedí v této Nečasově vládě a který seděl i v předchozí vládě a na všech těch věcech tvrdě dopadajících na chudé mimopražské  lidi má svůj podíl se snaží těm lidem valit šrouby do hlavy, že prý na Hradě odvrhne svoji minulost ve vládě že prý  bude president všech a další lži a výmysly.

Současná výhra MZ pouze znamená, že voliči použili svůj vlastní rozum a nenechali se oblbnout lacinou líbivou knížecí propagandou.

2 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS