Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

do perníku zkuste nahrubo nastrouhat jablko, chcete-li ho namnožit, klidně skoro polovinu hmoty. nahoru je prima kombinace višňové marmelády a černé čokolády. to ovšem ty mandle nevylučuje. :-) a do těsta dávám holandské kakao, to tmavé mi připadá tak nějak hezčí. mnoho zdaru a vítejte mezi námi, kteří nejsou líní se nažrat, jak říká jeden můj kamarád.

0 0
možnosti
MP

Na tento blog jsem narazila díky drobné poznámce v Ona Dnes a jsem moc ráda. Mám ráda poctivou kuchyni bez náhražek, ale byla jsem bezradná odkud čerpat. Sbírala jsem různé útržky z časopisů, ale objev Sandtnerové, Kejřové, atd. je přesně to, co jsem hledala. Všechno se to seběhlo v jednom týdnu, kdy jsem v sobotu viděla film Julia a Julie, pak jsem našla v časopise odkaz na tento blog a pak už si velice rychle na Aukru objednala Sandterku i Úspornou kuchařku od Anuše Kejřové. Teď už jen čekám na to, až bude dostavěno a budu moct začít zkoušet :-) Moc Ti fandím a jsem zvědavá, jak celý projekt dopadne. V dnešní době umí mladý holky uvařit sotva těstoviny, natož Sandtnerku. R^

0 0
možnosti
AG

JEjda to mám obří radost!R^

0 0
možnosti
AJ

No, já jsem také udělala doma majonézu - jednou!

Protože ono je to dobré, ale musí se to sníst a když si představíte, kolik kalorií do sebe nacpete, tak jsem raději zase sáhla po krabičce majolky....;-)

0 0
možnosti
AS

mnam - ja mam hlad. Hned bych si smlsla na tech bramborach.

Sem nevedela, ze mame naseho Jamie Oliver.:-)

0 0
možnosti
MP

Vaše maminka ví jen to, co všechny ženské, které vaří. Je zajímavé, že ve vašem věku teprve objevujete úplné základy.

1 2
možnosti
Foto

Všechny generace objevují, na tom nic není...holt si každý musí projít etapou z otřepaného vtipu a ..."krájet tři dny staré housky" :-)

2 0
možnosti
Foto

Máte to na zahrádce krásné výhledy, závidím (v tom nejlepším).

0 0
možnosti
Foto

No vida! A pak že není krásně! R^

1 0
možnosti
TS

Foodies... no konečně se mám kam zařadit! ;-DR^ 

Jinak zůstaňte v klidu: Když jsem četla "Domácí majonéza", vzpomněla jsem si, jak jsme na hotelovce v hodině vaření všichni šmidlali metlou jak o život a všichni jsme měli z majonézy za pět. Načež pan učitel dodal "...protože jste blbci a věříte všemu", načež vzal mixer a... ;-)

3 0
možnosti
AG

;-D Blbci a věříte všemu, ano. To je přesné

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS