Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

V62á59c22l24a77v 27J44i31n24d83r74a 7540563755606

Kapouna nejlépe na víně! To se potom kuřetem nahradit nedá, kapoun má červenější a daleko zajímavější maso. Ale chápu, Sandtnerka prostě klade výzvy, jichž je třeba v rámci vašeho projektu uposlechnout. Hlavně, že jste zpět! R^

+1/0
11.2.2014 12:05
Foto

A98n13n76a51; 85G75r59o38s92m51a67n66o24v15á 5247157247412

Ó, to zní dobře :)

0/0
11.2.2014 15:16

M41a72r52e65k 59R36ů92ž46i69č41k74a 9743838791554

No, tak my kapouny zabíjíme u nás v drůbežárně vždy jen jeden víkend, je to před Vánoci a pro místní je to levná varianta krůty. Pro hodně lidí je rozdíl si koupit krůtu za 50 a víc liber, nebo kapouna za čtvrtinu ceny. Jako zaměstnanci máme kus k Vánocům gratis, ale zkoušel jsem jen jednou, když jsem ho vzal k známým na Mallorcu. Na Silvestra se nám povedl báječně i když to pečení stálo za to. Přeji hezký den ze Skotska.

+1/0
10.2.2014 19:36
Foto

A49n33n81a61; 15G20r13o13s31m29a71n19o60v29á 5257987777602

No to je paráda! Skotsko Vám závidím! :) Mějte se krásně

0/0
10.2.2014 19:48

Z23d25e12n17ě43k 52S50k57ř49i15v28a62n 5274660869206

Asi bych taky zvolil kuře :-). Fakt jste netušila, kdo to byl Mičurin? 8-o

0/0
10.2.2014 17:54
Foto

A74n81n42a52; 18G30r37o69s31m46a87n26o42v27á 5547417957242

No fakt ne :D

0/0
10.2.2014 19:47

M70a64r52t41i89n39a 21M57o70u97d83r67á 7110143316499

Kapoun má vynikající maso, chutˇ jeho stehen se podobá chuti krůtích. Není nutné připravovat ho nějak složitě, ale musí se dlouho péct (zvolna).

K dostání je běžně v Makru (ta krůtí stehna tam mají taky - s kostí i bez)

0/0
10.2.2014 14:00



Jak šel čas s blogy iDNES.cz?

Žebříčky



Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.