Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kapouna nejlépe na víně! To se potom kuřetem nahradit nedá, kapoun má červenější a daleko zajímavější maso. Ale chápu, Sandtnerka prostě klade výzvy, jichž je třeba v rámci vašeho projektu uposlechnout. Hlavně, že jste zpět! R^

1 0
možnosti
AG
MR

No, tak my kapouny zabíjíme u nás v drůbežárně vždy jen jeden víkend, je to před Vánoci a pro místní je to levná varianta krůty. Pro hodně lidí je rozdíl si koupit krůtu za 50 a víc liber, nebo kapouna za čtvrtinu ceny. Jako zaměstnanci máme kus k Vánocům gratis, ale zkoušel jsem jen jednou, když jsem ho vzal k známým na Mallorcu. Na Silvestra se nám povedl báječně i když to pečení stálo za to. Přeji hezký den ze Skotska.

1 0
možnosti
AG

No to je paráda! Skotsko Vám závidím! :) Mějte se krásně

0 0
možnosti
ZS

Asi bych taky zvolil kuře :-). Fakt jste netušila, kdo to byl Mičurin? 8-o

0 0
možnosti
Foto

Kapoun má vynikající maso, chutˇ jeho stehen se podobá chuti krůtích. Není nutné připravovat ho nějak složitě, ale musí se dlouho péct (zvolna).

K dostání je běžně v Makru (ta krůtí stehna tam mají taky - s kostí i bez)

0 0
možnosti
  • Počet článků 176
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3356x
grosmanova.blog.idnes.cz


Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!

___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz

Instagram: @foodpioneer

WEB: www.foodpioneer.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky