Děkujeme za pochopení.
V58á85c60l86a39v 25J59i57n77d98r39a
Kapouna nejlépe na víně! To se potom kuřetem nahradit nedá, kapoun má červenější a daleko zajímavější maso. Ale chápu, Sandtnerka prostě klade výzvy, jichž je třeba v rámci vašeho projektu uposlechnout. Hlavně, že jste zpět!
M83a87r64e60k 53R22ů54ž36i30č92k21a
No, tak my kapouny zabíjíme u nás v drůbežárně vždy jen jeden víkend, je to před Vánoci a pro místní je to levná varianta krůty. Pro hodně lidí je rozdíl si koupit krůtu za 50 a víc liber, nebo kapouna za čtvrtinu ceny. Jako zaměstnanci máme kus k Vánocům gratis, ale zkoušel jsem jen jednou, když jsem ho vzal k známým na Mallorcu. Na Silvestra se nám povedl báječně i když to pečení stálo za to. Přeji hezký den ze Skotska.
A22n16n19a25; 10G83r34o73s35m30a27n53o47v90á
No to je paráda! Skotsko Vám závidím! :) Mějte se krásně
Z35d36e98n27ě66k 93S15k60ř43i55v36a93n
Asi bych taky zvolil kuře . Fakt jste netušila, kdo to byl Mičurin?
M39a17r72t32i65n44a 26M69o28u85d54r19á
Kapoun má vynikající maso, chutˇ jeho stehen se podobá chuti krůtích. Není nutné připravovat ho nějak složitě, ale musí se dlouho péct (zvolna).
K dostání je běžně v Makru (ta krůtí stehna tam mají taky - s kostí i bez)
- Počet článků 176
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 3356x
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz