- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Tak tohle opravdu není nic pro mne. Ale řekl bych, že neutratím nijak víc.
To je nějaká nová móda jíst každý den něco jiného? Já byl vždycky zvyklý a držím se toho do teď, že se uvaří pár litrů polévky a nebo omáčka a to se pak jí 2-4 dny a jídla se samozřejmě překrývají, takže si můžu dát něco nového a nebo to, co zbylo z předvčerejška (a navíc taková dvoudenní bramboračka nebo guláš je ještě lepší než čerstvá).
Mezi to se samozřejmě vejdou i rychlovky, když má člověk chuť na salát, párek apod. Ale nemám problém mít k obědu guláš, k večeři chleba s paštikou a další den k obědu opět guláš a ještě ho dojíst další den v večeři.
Myslím, že by vše ztroskotalo na tom, že by nikdy nic nebylo do dalšího dne, ale líbí se mi, že nad tím hezky přemýšlíte
Tak s tímhle jídelníčkem bych těch 14 dní nepřežil.