Diskuse
Žabí stehýnka (175)
Děkujeme za pochopení.
shira313
Blahoželám k odmaturovaniu ;o)
Mali by ste si viac veriť, ste originálna a nenecháte sa len tak ľahko odradiť. Ani žabkami ani brzlíkom (práve som zistila, že brzlík aj aj v slovenčine brzlík, ale o jeho existencii som doteraz mala veľmi hmlistú a chybnú predstavu
Kristeen
K věci...
Zaprvé - když jsem onehdá maturovala, v naší třídě neuměl vařit nikdo. Minimálně ve srovnání s tím jste originální. Za druhé - Vaše snímky se mi naopak líbí, protože jsou takové, jako celý Váš blog - tj. přirozené a milé (a nikoli jako ty hyperstylizované fotky, které máte v odkazu). Za třetí - jestli Vás to uklidní, můj první houskový knedlík byl takový gigant (nenapadlo mě rozdělit těsto na půl...), že jsem ho musela vypreparovat z hrnce. No a aby to nebylo tak dokonalé - tak dočtvrtice:) - rovněž gratuluji k maturitě a jsem ráda, že se snad odteď na Vaše články budem moct těšit častěji.
Lobo - krotitel nanotermitů
K maturitě
gratuluju
Budou i šneci? Jako děcka jsme je zkoušeli vařit u babičky, ale byl to hroznej debakl, nežraly to ani slepice. Tak by mě jen tak teoreticky zajímalo, co bylo špatně
milanalois
Kde jste sehnala žabí stehýnka?
Lovit v přírodě se to u nás přece nesmí....
(A blahopřeji k maturitě.)
ančovička
Re: Kde jste sehnala žabí stehýnka?
V Makru. Ve Francii zdá se obojživelníci ještě nejsou kompletně na vymření :)
- Počet článků 176
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 3356x
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz