Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AG

ančovička

13. 9. 2011 13:21
sory

Jé, promiň. Já nevěděla že si to ty. Tak to hele stačí abys někdy přijel do Prahy a já ti už vdolky přinesu klidně i do baru :)

0 0
možnosti
S

saxotaxik

12. 9. 2011 21:41
...

ááááhoj Áňo, jestli sem píšu už po druhy tak se omlouvám, ale při prvním pokuse mě přelstil můj laptop :D ... jak se dostanu do ty partičky, pro kterou vaříš? chtěl bych ještě trochu přibrat :P :D

0 0
možnosti
AG

ančovička

13. 9. 2011 0:54
Re: ...

no jedině tak že budeš chodit do stejné školy jako já a staneš se mým kamarádem :D

ááááhoj Áňo ale zní, jako by sme se znali..nebo je to jen vaše lehká drzost?

0 0
možnosti
F

facebook

12. 9. 2011 14:58
jupííí

no já myslela, že už jste se někde ztratila :-))  Změnte pondělí na pátek , prosím!!!!! o víkendu se lépe vaří je více lidí u stolů :-))

0 0
možnosti
AG

ančovička

12. 9. 2011 15:16
Re: jupííí

stihnu pondělí i pátek. Každopádně zvládnete recept s pondělí otevřít i v pátek :) Já to aspoň přes víkend budu mít čas naťukat do počítače..

0 0
možnosti
PU

Pulp Fiction

12. 9. 2011 14:41
Milá Aničko,

to mi jako chcete nazunačit, že tu budu každé pondělí slintat nad Vašimi výtvory? Tak nevím, jak to pak vydržím celý den v práci, když tu budu mít nějaké ty Vaše dobroty ;-)

0 0
možnosti
AG

ančovička

12. 9. 2011 15:17
Re: Milá Aničko,

to vám jako chci naznačit :D

0 0
možnosti
  • Počet článků 176
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3356x
grosmanova.blog.idnes.cz


Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!

___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz

Instagram: @foodpioneer

WEB: www.foodpioneer.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky