Diskuse
O guláši a Bavorsku (249 - 251)
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
PZ
Í
í-mejlka
24. 9. 2012 14:55
Kletě! Jsem tu zas!
Už před časem jsem narazila na zajímavou radu v maďarské kuchařce Kuchařská kniha labužník; opatrně jsem to vyzkoušela a s láskou k tomu horlivě přilnula. Autor popisuje vaření nočků z bramborového těsta jako přílohy k perkeletu, guláši i pečeni; složení odpovídá vašemu receptu, ale na závěr doporučuje tuto vychytávku. Na prostornou pánev dejte pomalu rozškvařit na kostičky nakrájenou dobrou slaninu, a když je uškvařená, zalejte ji trochou sladké smetany a udržujte to horké. A tak, jak postupně vyndáváte uvařené nočky, opatrně je vhazujte do pánve, zlehka otočte v horké směsi a vyndejte na mísu. Jak praví autor: " .. nočky se vám nikdy neslepí a naopak lahodné chuti nabudou." Což potvrzuji.
1
0
možnosti
- Počet článků 176
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 3356x
grosmanova.blog.idnes.cz
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz