Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Eva_Pallotto

16. 10. 2012 19:04
jó mrkvovej, ten já nejraděj

Miluju mrkvový dorty (ty americký, bijte mne :-), ale zatím jsem se nikdy nepustila do jeho pečení... Tohle Vaše povídání mne inspirovalo, asi se do toho o víkendu pustím. Díky! :-)R^

1 0
možnosti

ančovička

16. 10. 2012 19:29
Re: jó mrkvovej, ten já nejraděj

Tak to vam budu drzet palce!

0 0
možnosti

D66

16. 10. 2012 14:32
...

Jo, jdu do toho, už od víc lidí vím, že "mrkvová buchta" je překvapivě kvalitní bašta :-) (jen aby někdo nevzal čedar a sojovku vážně, anebo tam nedal třeba...cibuli ;-))

0 0
možnosti

ančovička

16. 10. 2012 14:53
Re: ...

Jděte do toho! Nebudete litovat. A nebojte se té strouhanky - ani ji nepoznáte.

Co se sojovky týče, tak uznávám, že je to levnej vtip - když on je tak vděčnej ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 176
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3356x
grosmanova.blog.idnes.cz


Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!

___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz

Instagram: @foodpioneer

WEB: www.foodpioneer.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky