Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J16a89n90a 70V46é59l38o13v47á 2687786664266

Smekám. Chutnají zastřená vejce výrazně jinak než vejce na hniličku?

+1/0
9.11.2012 13:49
Foto

A26n75n11a39; 60G43r42o71s72m70a13n64o95v93á 5547817627372

Ano i ne. Je to furt vejce. Ale dalo by se říct, že jiná struktura a octovitý odér na chuť působit může...

0/0
10.11.2012 12:09

D10a57n25a 59M68a23r80k30o78v69á 7782237257837

... do koprovky jako dělané!

+1/0
11.11.2012 18:51

R57o71b35e16r84t 40H77a17v64e98l 7229459194189

Vaše blogy čtu rád a nejsem rýpal, ale ty "výry" a "víry"... ;)

+1/0
9.11.2012 13:32
Foto

A18n58n80a87; 86G10r64o85s95m46a15n31o26v45á 5587837107472

:D já myslim dobrej. Díky

+2/0
9.11.2012 13:39

D63a28n33a 27M85a89r81k49o91v89á 7482167107867

Je to výzva, nikdy jsem zastřená vejce nedělala ... já mám zrovna v plánu si do hrnce i zahoukat (dle návodu na výra)  ;-)

+2/0
9.11.2012 15:49

M35i92c29h23a82l 81Š75t19o62s40e35l 7752317837926

Blahopřeji ... mně šest vajíček na první trochu povedený pokus nestačilo :-)

+2/0
9.11.2012 13:18



Žebříčky



Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.