Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Odporúčam vyskúšať paštétu z kačacej pečienky podľa Jamieho a keď sa navrch naleje želatina rozpustená v tokajskom - jedna báseň. Postup a ingrediencie boli len mierne odlišné.

Keď je viac času určite sa oplatí pripraviť si rillettes, či už z bravčového alebo z husaciny. Dá sa aj zmraziť na horšie časy :-)

Pekný deň

0 0
možnosti

to mělo být na pana Nováka.

0 0
možnosti

J29a21n 63N10o15v13á71k

23. 11. 2012 13:08

Aby nebyla paštika "suchá" dám víc slaniny... a drolivá - o jeden žloutek víc...(váže, pojí...);-D

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS