Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

T45e86r24e11z35a 30B27e15l37k42o71v33á 2385233363416

Odporúčam vyskúšať paštétu z kačacej pečienky podľa Jamieho a keď sa navrch naleje želatina rozpustená v tokajskom - jedna báseň. Postup a ingrediencie boli len mierne odlišné.

Keď je viac času určite sa oplatí pripraviť si rillettes, či už z bravčového alebo z husaciny. Dá sa aj zmraziť na horšie časy :-)

Pekný deň

0/0
26.11.2012 12:24
Foto

A79n34n42a75; 70G27r17o28s19m59a33n30o38v49á 5707807767362

R^

0/0
23.11.2012 13:43
Foto

A27n77n80a26; 82G52r26o59s35m60a89n94o97v42á 5817807837812

to mělo být na pana Nováka.

0/0
23.11.2012 13:43

J88a65n 67N28o79v94á90k 5759954969

Aby nebyla paštika "suchá" dám víc slaniny... a drolivá - o jeden žloutek víc...(váže, pojí...);-D

+1/0
23.11.2012 13:08
Foto

P76e87t70r 89Z55á11v95l57a60d63s51k88ý 5591213900551

No paráda!!! R^

0/0
23.11.2012 13:03



Žebříčky



Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.