Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

První dva "recepty" se u nás v rodině používají co pamatuji, i když kuchařku Sandtnerové jsem nikdy ani neviděla. Pro první z nich se u nás vžil termín medomáslo. :-)

1 0
možnosti

medomáslo je supr název :)

0 0
možnosti
Foto

Gratuluji, některé Vaše recepty jsem si se zájmem přečetl.

1 0
možnosti

L52e80o 28W79o67l46f

25. 2. 2013 12:05

Blahopřeji k umístění :-)

KarmaR^

1 0
možnosti
  • Počet článků 176
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3356x
grosmanova.blog.idnes.cz


Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!

___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz

Instagram: @foodpioneer

WEB: www.foodpioneer.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky