Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

V30á49c20l23a54v 22J67i89n56d77r93a 7190433215666

Kapouna nejlépe na víně! To se potom kuřetem nahradit nedá, kapoun má červenější a daleko zajímavější maso. Ale chápu, Sandtnerka prostě klade výzvy, jichž je třeba v rámci vašeho projektu uposlechnout. Hlavně, že jste zpět! R^

+1/0
11.2.2014 12:05
Foto

A44n20n40a53; 94G47r71o41s69m92a31n24o43v29á 5907447697942

Ó, to zní dobře :)

0/0
11.2.2014 15:16

M88a60r21e71k 67R62ů47ž70i36č97k88a 9103178591974

No, tak my kapouny zabíjíme u nás v drůbežárně vždy jen jeden víkend, je to před Vánoci a pro místní je to levná varianta krůty. Pro hodně lidí je rozdíl si koupit krůtu za 50 a víc liber, nebo kapouna za čtvrtinu ceny. Jako zaměstnanci máme kus k Vánocům gratis, ale zkoušel jsem jen jednou, když jsem ho vzal k známým na Mallorcu. Na Silvestra se nám povedl báječně i když to pečení stálo za to. Přeji hezký den ze Skotska.

+1/0
10.2.2014 19:36
Foto

A30n92n80a37; 53G61r50o88s78m26a90n39o78v48á 5987227177982

No to je paráda! Skotsko Vám závidím! :) Mějte se krásně

0/0
10.2.2014 19:48

Z30d82e98n94ě76k 56S91k81ř67i49v81a40n 5624430339936

Asi bych taky zvolil kuře :-). Fakt jste netušila, kdo to byl Mičurin? 8-o

0/0
10.2.2014 17:54
Foto

A49n47n63a90; 17G54r10o81s94m80a38n83o98v71á 5247897897792

No fakt ne :D

0/0
10.2.2014 19:47

M34a59r12t53i45n87a 54M84o22u67d58r26á 7810663446399

Kapoun má vynikající maso, chutˇ jeho stehen se podobá chuti krůtích. Není nutné připravovat ho nějak složitě, ale musí se dlouho péct (zvolna).

K dostání je běžně v Makru (ta krůtí stehna tam mají taky - s kostí i bez)

0/0
10.2.2014 14:00





Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.