Děkujeme za pochopení.
V66á89c27l40a47v 96J26i83n44d24r11a
Kapouna nejlépe na víně! To se potom kuřetem nahradit nedá, kapoun má červenější a daleko zajímavější maso. Ale chápu, Sandtnerka prostě klade výzvy, jichž je třeba v rámci vašeho projektu uposlechnout. Hlavně, že jste zpět!
A74n94n52a91; 36G50r57o74s43m80a28n71o42v75á
Ó, to zní dobře :)
M18a44r24e25k 42R86ů33ž45i43č45k17a
No, tak my kapouny zabíjíme u nás v drůbežárně vždy jen jeden víkend, je to před Vánoci a pro místní je to levná varianta krůty. Pro hodně lidí je rozdíl si koupit krůtu za 50 a víc liber, nebo kapouna za čtvrtinu ceny. Jako zaměstnanci máme kus k Vánocům gratis, ale zkoušel jsem jen jednou, když jsem ho vzal k známým na Mallorcu. Na Silvestra se nám povedl báječně i když to pečení stálo za to. Přeji hezký den ze Skotska.
A83n23n80a55; 82G98r14o69s13m51a43n62o36v32á
No to je paráda! Skotsko Vám závidím! :) Mějte se krásně
Z43d97e30n58ě25k 47S28k84ř64i39v62a11n
Asi bych taky zvolil kuře . Fakt jste netušila, kdo to byl Mičurin?
A68n11n37a76; 38G61r17o84s52m37a75n29o59v81á
No fakt ne :D
M11a39r34t73i80n86a 91M98o87u13d85r27á
Kapoun má vynikající maso, chutˇ jeho stehen se podobá chuti krůtích. Není nutné připravovat ho nějak složitě, ale musí se dlouho péct (zvolna).
K dostání je běžně v Makru (ta krůtí stehna tam mají taky - s kostí i bez)
- Počet článků 176
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 3356x
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz