Diskuse

Kapoun, to je vykleštěný kohout (288)

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V32á23c81l72a43v 93J61i28n72d86r60a

11. 2. 2014

Kapouna nejlépe na víně! To se potom kuřetem nahradit nedá, kapoun má červenější a daleko zajímavější maso. Ale chápu, Sandtnerka prostě klade výzvy, jichž je třeba v rámci vašeho projektu uposlechnout. Hlavně, že jste zpět! R^

1 0
 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

M90a76r95e30k 18R13ů51ž63i62č17k74a

10. 2. 2014

No, tak my kapouny zabíjíme u nás v drůbežárně vždy jen jeden víkend, je to před Vánoci a pro místní je to levná varianta krůty. Pro hodně lidí je rozdíl si koupit krůtu za 50 a víc liber, nebo kapouna za čtvrtinu ceny. Jako zaměstnanci máme kus k Vánocům gratis, ale zkoušel jsem jen jednou, když jsem ho vzal k známým na Mallorcu. Na Silvestra se nám povedl báječně i když to pečení stálo za to. Přeji hezký den ze Skotska.

1 0
 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

A26n47n16a22; 30G95r50o50s84m81a74n17o23v44á

10. 2. 2014

No to je paráda! Skotsko Vám závidím! :) Mějte se krásně

0 0
 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

Z81d73e43n22ě16k 48S93k52ř58i51v26a65n

10. 2. 2014

Asi bych taky zvolil kuře :-). Fakt jste netušila, kdo to byl Mičurin? 8-o

0 0
 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít
Reklama

M76a52r41t25i69n82a 84M35o39u18d50r56á

10. 2. 2014

Kapoun má vynikající maso, chutˇ jeho stehen se podobá chuti krůtích. Není nutné připravovat ho nějak složitě, ale musí se dlouho péct (zvolna).

K dostání je běžně v Makru (ta krůtí stehna tam mají taky - s kostí i bez)

0 0
 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít
Více už toho není