Děkujeme za pochopení.
V95á46c51l45a64v 56J29i97n15d75r65a
Kapouna nejlépe na víně! To se potom kuřetem nahradit nedá, kapoun má červenější a daleko zajímavější maso. Ale chápu, Sandtnerka prostě klade výzvy, jichž je třeba v rámci vašeho projektu uposlechnout. Hlavně, že jste zpět!
M78a65r16e29k 58R30ů88ž11i81č80k78a
No, tak my kapouny zabíjíme u nás v drůbežárně vždy jen jeden víkend, je to před Vánoci a pro místní je to levná varianta krůty. Pro hodně lidí je rozdíl si koupit krůtu za 50 a víc liber, nebo kapouna za čtvrtinu ceny. Jako zaměstnanci máme kus k Vánocům gratis, ale zkoušel jsem jen jednou, když jsem ho vzal k známým na Mallorcu. Na Silvestra se nám povedl báječně i když to pečení stálo za to. Přeji hezký den ze Skotska.
A48n35n65a60; 43G65r85o87s80m28a59n53o24v32á
No to je paráda! Skotsko Vám závidím! :) Mějte se krásně
Z34d76e63n91ě84k 27S44k26ř57i38v44a70n
Asi bych taky zvolil kuře . Fakt jste netušila, kdo to byl Mičurin?
M37a61r66t57i66n52a 34M26o35u70d58r49á
Kapoun má vynikající maso, chutˇ jeho stehen se podobá chuti krůtích. Není nutné připravovat ho nějak složitě, ale musí se dlouho péct (zvolna).
K dostání je běžně v Makru (ta krůtí stehna tam mají taky - s kostí i bez)
- Počet článků 176
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 3356x
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz