Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

PeTaX

19. 5. 2012 7:39
Holka,

Vy mě bavíte! R^V

1 0
možnosti
PKP

Profesor Kikina Parker

18. 5. 2012 17:51
Aničko - skvělé!

R^:-)

0 0
možnosti
BR

Stobka

18. 5. 2012 15:20
jej takové domácí paštiky miluju

R^

0 0
možnosti
C

Camino.

18. 5. 2012 17:38
Re: jej takové domácí paštiky miluju

Diky, moje znama dela domaci pastiku a nikdy jse se ji neptala na recept, ale sama obcas podotkne, co tam je. Vim urcite, ze misto brambor dava konak nebo brandyR^

1 0
možnosti
Í

í-mejlka

18. 5. 2012 14:24
Zdravím a pozdravuju!

Stále pozorně sleduji postup Vašeho projektu a držím Vám všech šest palců. Mimochodem, sama jsem se před dvěma lety vrhla (v zoufalství) na přípravu domácích paštik, a protože to napoprvé dobře dopadlo, už mě nic nezastavilo. Výhody - základní a největší - jsou tři: mají opravdu skvělou chuť; vím naprosto přesně co obsahují; jsou levnější, než kupované.

0 0
možnosti
AG

ančovička

18. 5. 2012 14:30
Re: Zdravím a pozdravuju!

Také jsem nadšená, asi se do toho dám taky ve velkém. Dárky k vánocům už teď nebudou nic jiného :D

0 0
možnosti
MO

mountbiker

18. 5. 2012 14:22
Gratuluji

jednoduše a elegantně R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 176
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3356x
grosmanova.blog.idnes.cz


Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!

___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz

Instagram: @foodpioneer

WEB: www.foodpioneer.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky