Děkujeme za pochopení.
horak29
tak
jsem právě uklohnila dle Vás "bombičky". Vypadají poněkud jinak - nejspíš proto, že jsem mandle omylem namlela, místo nastrouhala (ať žijí kuchyňští roboti), ale výsledek je fakt skvělý... A to sladký nemám ráda a pečení vánočního cukroví mě děsí každoročně již od září..nebaví mě to a podle toho to i vypadá.... Ale maso jo, to můžu... budu dělat bažanty.. nemáte nějakej prima recept?? Přeju krásný svátky a těším se na další blogy..
ančovička
Re: tak
No tak to mám vyloženě radost! Vyfoťte to a dejte na facebook (grosmanova.blog.idnes.cz) alespon se tam pokocháme! Bažant?
http://grosmanova.blog.idnes.cz/c/161738/Sandtnerova-Peceny-bazant-a-Dlaskuv-statek-113.html
mrkněte tady..nic jiného jsem nikdy nezkoušela...
Jinak určitě krásně svátky i Vám! AG :)
Pronovais
Krása
sice na vánoce nepeču, neb sladké neradi, ale tohle se mi celkem líbí:-) Každopádně, já pořád čekám na doplnění receptu k tém perličkám Jsem holt masová:-) U nás se říká "Maso jako dort"
- Počet článků 176
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 3356x
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz