Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kapouna nejlépe na víně! To se potom kuřetem nahradit nedá, kapoun má červenější a daleko zajímavější maso. Ale chápu, Sandtnerka prostě klade výzvy, jichž je třeba v rámci vašeho projektu uposlechnout. Hlavně, že jste zpět! R^

1 0
možnosti

No, tak my kapouny zabíjíme u nás v drůbežárně vždy jen jeden víkend, je to před Vánoci a pro místní je to levná varianta krůty. Pro hodně lidí je rozdíl si koupit krůtu za 50 a víc liber, nebo kapouna za čtvrtinu ceny. Jako zaměstnanci máme kus k Vánocům gratis, ale zkoušel jsem jen jednou, když jsem ho vzal k známým na Mallorcu. Na Silvestra se nám povedl báječně i když to pečení stálo za to. Přeji hezký den ze Skotska.

1 0
možnosti

No to je paráda! Skotsko Vám závidím! :) Mějte se krásně

0 0
možnosti

Asi bych taky zvolil kuře :-). Fakt jste netušila, kdo to byl Mičurin? 8-o

0 0
možnosti
Foto

Kapoun má vynikající maso, chutˇ jeho stehen se podobá chuti krůtích. Není nutné připravovat ho nějak složitě, ale musí se dlouho péct (zvolna).

K dostání je běžně v Makru (ta krůtí stehna tam mají taky - s kostí i bez)

0 0
možnosti