Reklama

Diskuse

Kapoun, to je vykleštěný kohout (288)

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V48á60c42l77a93v 50J49i81n76d65r27a

11. 2. 2014

Kapouna nejlépe na víně! To se potom kuřetem nahradit nedá, kapoun má červenější a daleko zajímavější maso. Ale chápu, Sandtnerka prostě klade výzvy, jichž je třeba v rámci vašeho projektu uposlechnout. Hlavně, že jste zpět! R^

1 0
 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

M89a32r40e74k 78R63ů43ž31i82č80k33a

10. 2. 2014

No, tak my kapouny zabíjíme u nás v drůbežárně vždy jen jeden víkend, je to před Vánoci a pro místní je to levná varianta krůty. Pro hodně lidí je rozdíl si koupit krůtu za 50 a víc liber, nebo kapouna za čtvrtinu ceny. Jako zaměstnanci máme kus k Vánocům gratis, ale zkoušel jsem jen jednou, když jsem ho vzal k známým na Mallorcu. Na Silvestra se nám povedl báječně i když to pečení stálo za to. Přeji hezký den ze Skotska.

1 0
 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

A63n23n60a50; 85G20r70o41s50m29a96n16o10v28á

10. 2. 2014

No to je paráda! Skotsko Vám závidím! :) Mějte se krásně

0 0
 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

Z35d17e62n12ě89k 58S37k12ř12i25v86a16n

10. 2. 2014

Asi bych taky zvolil kuře :-). Fakt jste netušila, kdo to byl Mičurin? 8-o

0 0
 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít
Reklama

M47a66r27t36i63n24a 76M72o88u15d16r29á

10. 2. 2014

Kapoun má vynikající maso, chutˇ jeho stehen se podobá chuti krůtích. Není nutné připravovat ho nějak složitě, ale musí se dlouho péct (zvolna).

K dostání je běžně v Makru (ta krůtí stehna tam mají taky - s kostí i bez)

0 0
 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít
Více už toho není
Reklama