Diskuse

Kapoun, to je vykleštěný kohout (288)

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V50á62c78l96a31v 29J14i46n30d77r39a

11. 2. 2014

Kapouna nejlépe na víně! To se potom kuřetem nahradit nedá, kapoun má červenější a daleko zajímavější maso. Ale chápu, Sandtnerka prostě klade výzvy, jichž je třeba v rámci vašeho projektu uposlechnout. Hlavně, že jste zpět! R^

1 0
 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

M83a32r78e54k 76R17ů73ž95i78č51k74a

10. 2. 2014

No, tak my kapouny zabíjíme u nás v drůbežárně vždy jen jeden víkend, je to před Vánoci a pro místní je to levná varianta krůty. Pro hodně lidí je rozdíl si koupit krůtu za 50 a víc liber, nebo kapouna za čtvrtinu ceny. Jako zaměstnanci máme kus k Vánocům gratis, ale zkoušel jsem jen jednou, když jsem ho vzal k známým na Mallorcu. Na Silvestra se nám povedl báječně i když to pečení stálo za to. Přeji hezký den ze Skotska.

1 0
 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

A71n63n73a44; 15G90r32o86s97m38a30n78o65v65á

10. 2. 2014

No to je paráda! Skotsko Vám závidím! :) Mějte se krásně

0 0
 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

Z40d55e96n66ě62k 94S84k70ř32i35v49a61n

10. 2. 2014

Asi bych taky zvolil kuře :-). Fakt jste netušila, kdo to byl Mičurin? 8-o

0 0
 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít
Reklama

M19a39r38t14i27n69a 83M69o16u84d47r55á

10. 2. 2014

Kapoun má vynikající maso, chutˇ jeho stehen se podobá chuti krůtích. Není nutné připravovat ho nějak složitě, ale musí se dlouho péct (zvolna).

K dostání je běžně v Makru (ta krůtí stehna tam mají taky - s kostí i bez)

0 0
 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít
Více už toho není